VÅRT PRISLØFTE ER GRATIS!

19. august 2020 Forbrukeren
share

Det er jeg som er Tom Ystaas. Grûnder og prisgeneral i enhver. Målet vårt er å gi forbrukere korrekt informasjon om dagligvarepriser i Norge.

Hver uke – hele året.

Siden vi startet i januar 2013 har vi sjekket priser i hundrevis av butikker over hele landet. Underveis har vi lært mye om hvordan dette markedet fungerer.

Det er for eksempel tilnærmet umulig for mannen i gata å få oversikt over prisene.

Det er også symptomatisk at prisene på varer vi tester ofte, i byer vi besøker hyppig, over tid blir tilnærmet identiske.

Vår konklusjon er at pristesting både er viktig for forbrukerne, og ikke minst for kjedene som kommer dårlig ut. Prisene blir ofte satt ned straks våre tester blir publisert.

Denne uken gjorde vi en pristest i Tromsø – for første gang på 4 år. Resultatet var oppsiktsvekkende på frukt og grønt. Forskjellen mellom topp og bunn var hele 16,1% mellom lavpriskjedene. Med slike prisforskjeller blir beløpene store over tid.

For en familie på 4 over 1 år betyr dette at det er ca. kr 1.500,- å spare på å velge riktig butikk – kun på disse varene!

Slike resultater gir oss inspirasjon til å bli enda bedre. Vårt prisløfte er at vi skal teste mer, vi skal teste bedre og vi skal teste på flere steder.

Du skal være trygg på at vi vet hvilken kjede som faktisk gir deg mest for pengene.

Enhver.no gir deg den billigste varen. Helt gratis.

Det er vår prisgaranti.