SPAR KR. 600,- PÅ JULEMIDDAGEN!

10. desember 2020 Siste innlegg
share

Vi trodde at det var store prisforskjeller på julemat, men over kr. 600,- på ett måltid var over våre villeste forventninger. SE VIDEO HER!

Denne uken tok vi for oss i pinnekjøttets verden. En klassisk julemiddag for en familie på 5. Selv om vi forventet stor prisforskjell ble vi overrasket over resultatet – og det attpåtil i samme butikk!

Ingrediensene var pinnekjøtt, vossakorv, poteter, kålrot, gulrot og kremfløte. Dyreste alternativ hos Meny tikket inn på kr. 1.060,-, mens rimeligste alternativ i samme butikk havnet på pene kr. 454,-.

Det er selve pinnekjøttet som utgjør nesten hele forskjellen, tett fulgt av vossakorv.

Dyreste pinnekjøtt er priset til kr. 429,- pr. kg, mens rimeligste variant koster kr. 159,- pr. kg. Slike forskjeller for samme råvare er nesten ubegripelig.

Uansett synes vi at det er spesielt at det finnes så voldsomme prisforskjeller innenfor veggene til samme butikk. Det kan knapt bli enklere å spare penger på mat enn dette. 

Forskjellen er på kr. 606,- for en enkel middag.

Dette er ny rekord i prisforskjell i enhver.no sin historie.

Vi feirer den store besparelsen på sedvanlig vis i ukens video der temaet er priskupp på julemat. Prissjef Tom disker opp med billig pinnekjøtt fra enhvers julestudio. Se videoen her.