SLIK SPARER DU TUSENVIS MED ENHVER.NO

21. October 2020 Forbruker
share

Tallene for uke 43 viser at det fortsatt er store prisforskjeller på identiske dagligvarer. Vårt “trafikklys system” gjør det enkelt å finne kuppene. Rød merking: Dyreste butikk – ikke kjøp. Grønn merking: Billigste butikk – kjøp. 

Forskjellen mellom røde og grønne priser er denne uken kr. 246,75. Dette gir en prisforskjell på hele 25,2% på 32 vanlige hverdagsprodukter. Prisdifferansen økte fra forrige uke og er nå på et høyt nivå til tross for at kjedene stadig markedsfører nye priskutt.

Vi minner om at enhver.no er en forbrukertjeneste som er gratis for alle brukere. Det er ingen registrering, innlogging eller forpliktelser. Du blir ikke kontaktet i noen form og vi selger ingenting. Hvis du setter av et par minutter finner du enkelt ut hvilke produkter vi har testet for deg denne uken.

Det eneste du trenger å forholde deg til er merkingen med rød og grønn pris. Varen er merket med dyreste og billigste butikk for den varen som er aktuell for deg. 

Varene som testes er forskjellige fra uke til uke og tidspunktene for testen varierer. Dette gjør vi for å være uforutsigbare for butikkene, og unngå at de tilpasser prisene i forhold til våre tester.

Ta gjerne kontakt med oss på post@enhver.no eller på face dersom du har spørsmål om hvordan du kan spare penger ved bruke vår statistikk.

Vi har registrert 496 000 brukere på enhver.no, og nesten halvparten av disse er returnerende brukere. Prøv oss du også!