GRISEDYRT PÅ REMA!

24. mars 2021 Siste innlegg
share

I forrige uke introduserte vi shoppingduellen – En duell som måler tidsbruken ved å optimalisere handelen (kun handle på grønne priser hos enhver.no) mot å legge hele handleturen til en enkeltstående butikkjede.

Forrige ukes handlekurv (der Tom og Line duellerte mot hverandre) ga en besparelse på 213 kroner i forhold til å legge hele handleturen på Kiwi. Denne uken testet vi konseptet for andre gang og vi sparte 284 kroner ved å “tilbudsshoppe” istedenfor å legge hele handleturen til Rema. Tom duellerte mot seg selv og brukte 22 minutter på å logge priser på Rema (fra han gikk fra kontoret til vi han var tilbake). Tidsbruken ved å logge inn de 18 varene vi hadde i ukens shoppingduell hos Meny, Spar, Obs og Kiwi ble klokket inn på 54 minutt.

Det tok 32 minutt å spare de 284 kronene. Regner vi dette om i timepris tilsvarer det en nettolønn på kroner 532, brutto 806 kroner om vi legger 34% skatt til grunn.

Neste skritt er en shoppingduell mot en invitert gjest – og målet er at Tom skal kunne bevise at enhver sine pristester kan gi han en brutto timelønn kr. 1.000,- på en enkel handletur. Følg med!

3 av varene er ikke identiske, se under for beskrivelse og detaljer: