Matvareprisene øker

Kiwi leverer den rimeligste handlekurven denne uken, og er stedet å oppsøke for sin ukeshandel. Hvilke varer Kiwi er prisvinner på, finner du under velg butikk. Ellers kan du trykke – her – for ukens komplette prissammenligning.

Nå er det snart slutt på prislåsen til Kiwi, noe som antageligvis er ensbetydende med et nært forestående prishopp. Vi biter oss merke i at noen varer allerede har fått en markant prisøkning – blant annet:

Vare hos rimeligste lavpriskjedePris nåPris mars/aprØkning kr
Bringebærsyltetøy, Nora 400g36,4032,803,60
Gilde bog 390g47,9042,905
Karbonadedeig billigste type 400g74,969,905
Disse tre varene har hatt en prisøkning på 9,3% i snitt den siste uken.

Ellers kan det være interessant å se prisutviklingen på en del produkter – der det kommer tydelig frem at den aktuelle varen har vært med i priskrigen – og kanskje ikke er det nå:

Her er det fjernet en del tusen logginger for å gjøre prisutviklingsbildet litt mer oversiktlig. Prisene starter i uke 1 i 2014 og går frem til idag.
Her er det fjernet en del logginger for å gjøre prisutviklingsbildet litt mer oversiktlig. Prisene starter fra uke 2 i 2014 og frem til idag.

Det går an å gjøre ytterligere kostnadsreduksjoner, og spare mye i forhold til å holde seg til den rimeligste kjeden. Under tilbudsavisanalysen finner du beste kuppene fra ukens tilbudsaviser, og hva mange av tilbudene betyr i kroner og ører. Denne uken leverer både Obs og Bunnpris en avis som iht metoden vår gir en femmer. Sjekk dem ut her: Obs og Bunnpris.

Publisert 24. april 2023 kl. 14:38
Til nyhetsarkiv