Bunnpris er best på tilbud

I dag er det nøyaktig 2 år – 104 uker – siden vi startet å teste kjedenes tilbudsaviser. Vi ønsket å finne ut hvor gode tilbudene egentlig er – hva betyr 40% rabatt – hva sammenlikner man med? Vi har valgt å sammenlikne med Kiwi. Nå er svarene klare – og det er mye penger å spare hos de beste tilbudskjedene.

Bunnpris har hatt de beste tilbudene de siste 2 årene – og de er også best så langt i 2024.

Siden uke 39 i 2022 har Bunnpris vunnet tilbudstesten 44 ganger, mens nærmeste utfordrer Obs har vunnet 36 ganger. Nummer 3 er Spar med 19 seire, mens Meny og Prix til sammen har vunnet 5 ganger.

For deg som forbruker er det viktigste ikke antall seire, men om tilbudene er til å stole på over tid. Noen kjeder vinner den ene uken, mens de er på bunn den neste. Vi har derfor rangert kjedene ut fra hvilken plassering de har hatt i snitt siden testene startet. Tallene viser tydelig hvor man bør handle inn tilbudsvarer:

  • Bunnpris: plassering i snitt 1,95 – antall førsteplasser/ sisteplasser 44/2
  • Obs: plassering i snitt 2,26 – antall førsteplasser/ sisteplasser 36/6
  • Spar: plassering i snitt 2,79 – antall førsteplasser/ sisteplasser 19/9
  • Meny: plassering i snitt 3,78 – antall førsteplasser/ sisteplasser 3/32
  • Prix: plassering i snitt 4,22 – antall førsteplasser/ sisteplasser 2/55

Bunnpris er den eneste butikkjeden som snitter mellom 1. og 2. plass i våre tester, noe som viser at de jevnlig havner på toppen av seierspallen. I bunnen av tabellen finner vi Prix som har de dårligste tilbudene med en snittplassering mellom 4. og 5. plass.

Bunnpris har kun havnet på sisteplass i tilbudstesten 2 ganger i løpet av 104 uker. Prix har motsatt statistikk, der de kun har vunnet 2 ganger, men havnet sist hele 55 ganger.

I løpet av de siste 8 ukene, har Bunnpris vunnet testen 5 ganger, har 2 andreplasser og en tredjeplass.

Bunnpris er det tryggeste valget for alle som leter etter gode tilbud.

Bunnpris har både vunnet testene flest ganger – og de har færrest uker med dårlige tilbud.

Publisert 16. september 2024 kl. 13:24