Om Enhver.no

Enhver.no er en forbrukerportal om dagligvarer. Vi har logget – og sammenliknet – dagligvarepriser siden 2013 slik at du skal vite hvem som selger de rimeligste varene.

Vi er alene om å sette dagligvaregigantene på prøve og vi har levert statistikken til media i en årrekke. Fra og med oktober 2020 leverer vi vår kunnskap direkte til deg via våre egne plattformer. Ved å følge oss på enhver.no eller enhver på facebook vil du enkelt kunne holde deg oppdatert på hvor du bør legge handleturen.

I 2020 er dagligvareprisene digitale og kan endres i løpet av sekunder – i prinsippet kan samme vare ha flere priser i løpet av samme dag. Det er umulig for en forbruker å ha oversikt over et slikt prisbilde. For enkelthets skyld kan vi sammenlikne med bensinstasjonenes lysende priser, som stadig er i spill, men som er synlig for alle som kjører forbi.

 

Unngå de mange prisfellene – bruk oss før du handler.

Slik foregår prisoppdateringen:

Prisene blir innhentet ulike steder i landet, fortrinnsvis litt større byer.

All logging av priser skjer uanmeldt og anonymt. Tidligere handlet vi varene, men ettersom de aller fleste butikkene idag har elektrisk label, henter vi prisen fra etiketten (tar bilde som sendes til databasen).

Litt praktisk informasjon:

  • Alle priser innhentes samme dag. Lavpriskjedene logges først og innenfor maksimalt et par timer.
  • Vi hensyntar ikke fordeler som kan tre i kraft gjennom medlemsskap (om man får 1% utbytte et år senere til eksempel) eller lignende.
  • Vi har gode systemer til å kvalitetssikre at tallene som publiseres på enhver.no er korrekte, men alle prisene blir lagt inn manuelt og vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

Salg:

Ved bruk av statistikk i kommersielle øyemed ta kontakt med Tom H. Ystaas, tlf 92 68 13 72, for mer informasjon.

Vår ambisjon er å levere nyttig dagligvareinformasjon. Kom gjerne med tips om temaer/statistikker vi bør ha med for å bli bedre.

Enhver.no:

Henvendelser kan gjøres på post@enhver.no, eller via kontaktskjemaet under.

Kontakt oss