Om Enhver.no

Visjon: Å gi kunnskap til en billigere og bedre dagligvarehandel

Enhver.no er en side for forbrukerne. Vi skal gi pålitelig prisinformasjon med god dokumentasjon. Vi ønsker å være en relevant formidler av dagligvarepriser, og vil at statistikken vi publiserer skal hjelpe forbrukerne til å gjøre det riktige valget når handlekurven skal fylles.

Slik foregår prisoppdateringen:

Prisene blir innhentet ulike steder i landet, fortrinnsvis litt større byer.

All logging av priser skjer uanmeldt og anonymt. Tidligere handlet vi varene, men ettersom de aller fleste butikkene idag har elektrisk label, henter vi prisen fra etiketten (tar bilde som sendes til databasen).

Litt praktisk informasjon:

  • Alle priser innhentes samme dag. Lavpriskjedene logges først og innenfor maksimalt 1-2 timer.
  • Vi hensyntar ikke fordeler som kan tre i kraft gjennom medlemsskap (om man får 1% utbytte et år senere til eksempel) eller lignende.
  • Vi har gode systemer til å kvalitetssikre at tallene som publiseres på enhver.no er korrekte, men alle prisene blir lagt inn manuelt og vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

Salg:

All statistikk utført av Divida as kan nyttes i markedsføring, til internbruk o.l. Det er fastpris på benyttelse av statistikken. Pris pr uke ganger antall uker. Vi kan også gjennomføre prissammenligninger og andre prisjegertjenester på oppdrag hvis det er steder/regioner/landsdeler man ønsker å få bedre kunnskaper rundt. Ta kontakt med Tom H. Ystaas, tlf 92 68 13 72, for mer informasjon.

Vår ambisjon er å levere nyttig dagligvareinformasjon. Kom gjerne med tips om temaer/statistikker vi bør ha med for å bli bedre.

Enhver.no:

Henvendelser kan gjøres på post@enhver.no, eller via kontaktskjemaet under.

Kontakt oss