SPAR KR. 224,- DENNE UKEN!

10. November 2020 Forbruker
share

I uke 46 pristestet vi 40 produkter i 6 butikkjeder. Forskjellen mellom laveste pris (merket grønn) og høyeste pris (merket rød) var på til sammen kr. 224,-.

Dette er 4. uken på rad med prisforskjell over kr. 200,-. Dette bekrefter at det er enkelt å spare store beløp på å følge våre pristester. I følge standardbudsjettet for en kjernefamilie i SSB kan man hente inn over kr. 20.000,- i løpet av et år.

Dersom man ikke er klar over prisforskjellene vil man betale 21,7% mer for de samme varene, dersom det kun velges røde priser denne uken.

Det er særlig 8 produkter med stor prisforskjell i ukens pristest. Hvis du velger å stikke innom Spar for å kjøpe Firkløver og Peppes pizzabunn bør du også ta med deg Chili krydder – da sparer du kr. 52,50 på disse 3 produktene. Santa Maria Chili Explosion koster nesten dobbelt så mye på rød som grønn pris denne uken!

Selv om kjedenes såkalte “prisjegere” ikke har hatt tilgang til konkurrentenes butikker denne uken så ser vi foreløpig liten effekt når det gjelder prisforskjellene mellom lavpriskjedene. Vår anbefaling er definitivt å velge produkter i flere butikker så lenge kjedene er så samkjørte på sine basisprodukter.