NÅ ER DET JUL – IGJEN

19. november 2020 Siste innlegg
share

Julesesongen er i full gang og i den anledning har vi satt opp et middagsforslag som både er rimelig og smakfullt.

Vi slår til med en 3 retters middag til kr. 40,-! Tilfeldighetene ville det slik at produktene med best pris i denne ukens pristest også kan fungere som et ypperlig førjulsmåltid. Dog for de med et åpent sinn…

Forretten blir den kjente og kjære surkålen fra Nora. Varm opp surkålen i en skål, kjenn litt på lukten av jul, og nyt. Til hovedrett blir det klassikeren risgrøt fra Fjordland. Sett skålen i mikroen mens du spiser forretten – og vips så er middagen klar på få sekunder. Til dessert anbefaler vi sjokolade – denne gang Lion King som også tilbyr karamell og kjeks.

Til dette tradisjonsrike julemåltidet må man velge øl. Vår erfaring er at øl balanserer alle de tre rettene på en utmerket måte.

Spesielt hyggelig er det at man sparer kr. 29,- ved å velge våre grønne priser på disse produktene – slik at ølen faktisk blir gratis!

En ytterligere bonus ved dette måltidet er at grøten er på hele 970 gram, slik at de færreste klarer å spise opp alt. Dermed tar man selvfølgelig restene til frokost neste dag! Mer mat for pengene skal man lete lenge etter.

Se gjerne vår video på face der prissjef Tom beskriver hvorfor han landet på nettopp denne menyen…