# 45 UKENS BESTE KJØP

09. november 2021 Siste innlegg
share

I uke 45 har vi pristestet 42 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble Obs – for 3. uke på rad! Obs hadde grønn pris på 16 av produktene – og 3 røde. Obs har 10 og 20 kroners marked, og prisene er gode nok til å vinne priskonkurransen mot lavpriskjedene.

Topp 3 på samlet pris ble Obs, Kiwi og Rema. Obs slår Kiwi og Rema med 17 kroner. 

Priskonkurransen er bra også denne uken. Avstanden mellom grønne og røde priser er opp fra 32% til 33% denne uken. Vi er imponert over at Obs beholder tronen i 3 sammenhengende uker. Forrige gang dette skjedde var tilbake i mars.

Ukens volumkupp:

Det er flere grunner til at vi anbefaler en tur til Obs: 3 Peppes pizza til kr. 100,-, 5 Friele frokostkaffe til kr. 100,-, skivet ost til kr. 20,- og smågodt til kr. 10,- pr hk. Meny har 30% på Grandiosa og Big One + fersk laksefilet (4 biter) til kr. 64,90. På Spar kan du plukke med deg Freias Melkehjerter til kr. 34,90 i tillegg til fire valgfrie brus (1,5 liter) til kr. 59,90.

Det er uten tvil mye å hente på å velge disse 3 forskjellige butikkene fremfor å handle 3 ganger i samme butikk..

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Obs. Men det er – som nevnt – penger å hente hos Meny og Spar hvis du plukker med deg de beste tilbudene. 

Det er kr. 312,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 33% i mulige besparelser på å velge grønne fremfor røde varer i ukens pristest.

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er denne uken Obs. Mange gode tilbud på vanlige varer + flere gode volumtilbud. 10 og 20 kroners markedet er det beste vi har sett på en stund.

Vi rydder plass på pallen til Meny og Spar. Både Meny og Spar har gjennomgående delikate tilbudsaviser med flere gode tilbud. Utenfor pallen finner vi Kiwi, Rema og Extra.