# 44 UKENS BESTE KJØP

03. november 2021 Siste innlegg
share

I uke 44 har vi pristestet 44 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble også denne gang Obs med grønn pris på 14 av produktene – og 4 røde. Obs scorer veldig bra på sitt tilbud på Toro poseprodukter denne uken.

Topp 3 på samlet pris ble Obs, Rema og Spar. Obs slår Rema og Spar med 30 kroner. Kiwi er utenfor pallen for første gang på lenge.

Priskonkurransen er bra denne uken. Avstanden mellom grønne og røde priser er opp fra 23% til 32% denne uken. Det er også verd å merke seg at lavpriskjedene Kiwi og Extra begge havner utenfor pallen.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler 5 pk Sun oppvask hos Obs til kr. 100,- og når du allerede er på Obs plukker du med deg Toro posemiddager og Findus frossenfiskprodukter. Alt er egnet for lagring og kan kjøpes i større kvanta. Spar byr også på billig Findus og i tillegg koster 200 gram Freia sjokolade 24,90. Hos Rema kan du ta med deg enda billige sjokolade der Freia 260 gram selges til 24,90, samt tilbud på Jif spray (30%).

Alle volumproduktene denne uken er velegnet for lagring, noe som er et klart pluss i margen.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Obs. Men det er penger å hente hos Spar og Rema hvis du plukker med deg de beste tilbudene. 

Det er kr. 363,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 32,3% i mulige besparelser på å velge grønne fremfor røde varer i ukens pristest.

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er denne uken Obs. Mange gode tilbud på vanlige varer + flere gode volumtilbud. Vi nevner Toro poser, Findus, Sun oppvask, Colgate og Nidar sjokolade.

Vi rydder plass på pallen til Spar og Rema. Spar har en appetittvekkende avis med flere gode tilbud, mens Rema sniker inn noen priskupp her og der. Utenfor pallen finner vi Meny, Kiwi og Extra.