#43 UKENS BESTE KJØP

26. oktober 2021 Siste innlegg
share

I uke 43 har vi pristestet 40 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble Obs med grønn pris på 15 av produktene – og 2 røde. Obs scorer meget bra på sitt tilbud på Fjordland denne uken.

Topp 3 på samlet pris ble Obs, Kiwi og Extra. Obs slår Kiwi med 57 kroner og Extra med 60 kroner.

Priskonkurransen er ok denne uken, men det er langt mellom de gode tilbudene. Det beste tilbudet kommer fra Spar som har både kjøttdeig og karbonadedeig på tilbud.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler 3 Fjordland middager til kr. 120,- og 2 pk Norvegia hos Obs, kjøttdeig/ karbonadedeig og Toro kakemikser hos Spar og 6 pk Kvikk lunsj hos Rema.

De fleste tilbudsproduktene er ferskvarer.

Det er verd å merke seg at Meny har 10 og 20 kroners marked på mange produkter. Plukk med deg grovbrød, 0,375 liter Pepsi max og pålegg (Kremgo, Delikat). En del av de øvrige produktene har marginal prisforskjell mot øvrige kjeder.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Obs. Men det er også denne uken penger å hente hos Spar og Meny hvis du plukker med deg de beste tilbudene.

Det er kr. 310,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 23% i mulige besparelser på å velge grønne fremfor røde varer i ukens pristest.

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er denne uken Spar. Flere gode tilbud, der vi nevner kjøttdeig/ karbonadedeig, 30% på Kims chips og 30% på kakemikser fra Toro. Avisen ser bra ut – som vanlig.

Vi rydder plass på pallen til Obs og Meny. Obs har unngått å blande matvarer og sportsartikler, samtidig som tilbudene er bra. Meny har tilbudsuke, men det kunne ha vært bedre tilbud i denne omgang med 10 kroners uke. Utenfor pallen finner vi Rema, Kiwi og Extra.