#42 UKENS BESTE KJØP

19. oktober 2021 Siste innlegg
share

I uke 42 har vi pristestet 44 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble Kiwi som slo til med grønn pris på 32 av produktene – hele 73% uttelling – som er meget bra! 

Topp 3 på samlet pris ble Kiwi, Extra og Rema. Tett løp denne gang med beskjedne 16 kroner mellom 1. og 3. plass på pallen.

Priskonkurransen er generelt lav denne uken. Tilbudsavisene er tynne, og mangler de beste tilbudene. Det beste tilbudet kommer fra Spar som har kjøttdeig til 34,90.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler 4 Ristorante frysepizza til kr. 100,- hos Obs, kjøttdeig hos Spar og Peppes Pizza til 30% hos Meny. Alle tilbudsproduktene kan hamstres rett i fryseren. Bortsett fra disse tilbudene var det ikke mye å juble for i kjedenes markedsføring.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Kiwi. Men det er også denne uken penger å hente hos Obs og Spar hvis du plukker med deg de beste tilbudene.

Det er kr. 310,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 23% i mulige besparelser på å velge grønne fremfor røde varer i ukens pristest.

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er denne uken Rema. Tilbudene er ok, med tilbud på taco, Norvegia og Delikat pålegg. Det som vipper det i Remas favør er at avisen er satt opp på en appetittlig måte i en uke der konkurrentene nærmest har tatt høstferie.

Vi rydder plass på pallen til Spar og Meny. Spar har en ok avis – med et godt tilbud, mens Meny nok en gang får pallplass for å ha den mest tiltalende avisen – til tross for sine beskjedne 4 sider. Utenfor pallen finner vi Kiwi, Obs og Extra. 

Vi håper på bedre tilbud og mer priskonkurranse neste uke!