#41 UKENS BESTE KJØP

14. oktober 2021 Siste innlegg
share

I uke 41 har vi pristestet 40 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble Rema som hadde grønn pris på voldsomme 27 av produktene. Det var heller ikke noen røde priser hos Rema denne uken. Rema ser ut til å ha fått opp dampen – og kryper igjen nærmere pristronen i Norge.

Topp 3 på samlet pris ble Rema, Kiwi og Extra. Totalt for året er rekkefølgen Kiwi, Rema og Extra. Fortsatt ser vi en tendens til at skillet mellom de tre er litt større enn i fjor, mens Obs har nærmet seg Extra i pris.

Priskonkurransen er lavere enn vanlig denne uken. Det er likevel verdt å merke seg at Obs har en rekke volumtilbud som det svinger av (4 for 100 på godteriposer, volumtilbud på vaskemidler fra Omo og 2 Grandis tynn bunn for 60). I tillegg har Spar 10 kroners tilbud på en lang rekke varer. Her må du være obs på at noen pakninger er mindre enn vanlig.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler godteposer (Smash, Bamsemums, Laban og Nidar), vaskemidler fra Omo og Grandis hos Obs. For øvrig er det Spar som er best i klassen med sine 10 kroners tilbud på en rekke forskjellige produkter – disse er tydelig merket i butikkene.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Rema. Men det er, som nevnt, penger å hente hos Obs og Spar hvis du plukker med deg volumvarer og gode tilbud.

Det er kr. 297,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 25% i mulige besparelser på å velge grønne fremfor røde varer i ukens pristest.

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er denne uken Spar. Tilbudene er gode og det er en rekke merkevarer på 10 kroners tilbud. Tilbudsavisen til Spar holder jevnt over god kvalitet.

Vi rydder plass på pallen til Obs og Meny. Obs har gode volumkupp, mens Meny får for å ha den mest apetittvekkende avisen – til tross for at den var urovekkende tynn. Utenfor pallen finner vi Kiwi, Rema og Extra. Vi mener bestemt ingen av dem har anstrengt seg verken på tilbud eller innhold denne uken…