#39: UKENS BESTE KJØP

29. september 2021 Siste innlegg
share

I uke 39 har vi pristestet 40 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble SPAR, som dermed vinner pristesten for første gang siden vi startet med pristesting i januar 2013. VI GRATULERER!! Fortsett på denne måten. 

Meny taper også denne uken – kr. 150,- bak Spar.

Priskonkurransen er høy denne uken. Det er flere gode tilbud, spesielt hos Spar. Vi nevner norskprodusert frosset laks til kr. 19,90 for 400 gram, Toros middagsposer og forskjellige oster. Surret svinesteik til kr. 39,90 er også verd å få med seg.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler frosset laks og Toro poser hos Spar. Produktene er billige og velegnet for lagring.

Obs slår til med 4 Grandiosa for kr. 100,-. Dette er både billig og bra. Tynn bunn Grandiosa annonseres for kr. 29,90 hos Extra, men Kiwi har samme pizza til kr. 29,80.

Meny slår til med 2 gode tilbud. 8 x 1,5 liter Coca Cola uten til kr. 69,90 og kjøttdeig til kr. 39,90.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Spar – dog under forutsetning av at du handler de grønne prisene i tabellen vår. På øvrige varer er Spar ofte dyrest. 

Det er kr. 348,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 37% i mulige besparelser forutsatt at vi sammenlikner med de dyreste varene i testen.

 

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er også denne uken Spar. Bildene er ok, og hele avisen holder god kvalitet. Tilbudene er både mange og gode.

Obs fortsetter trenden med å blande reklame for ullundertøy og stekepanner med middagsretter. Dette verken er, eller kommer til å bli, trendy. Matkjøperne må respekteres mer enn å måtte se etter middag blant kjørler og ull.

De øvrige avisene overrasker lite. Meny er som vanlig helt ok, men meget tynt denne uken med sine 4 sider. Kiwi gjør fortsatt urovekkende lite for å vekke matlysten hos kundene. Det må være lov å presentere et bilde av en middagstallerken i ny og ne??