# 37: UKENS BESTE KJØP

15. september 2021 Siste innlegg
share

I uke 37 har vi pristestet 40 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble nok en gang Kiwi som hadde grønne priser på 30 av 40 produkter. Meny er ukens taper kr. 167,- bak Kiwi.

For øvrig er priskonkurransen lav denne uken. Det er nesten ingen gode tilbud hos noen av kjedene. Vi nevner frysepizza og 6 pak med Coca cola uten sukker.

Ukens volumkupp:

Vi anbefaler Big One classic til kr. 29,90 på Spar, Dr. Oetker Pollo pizza til kr. 29,90 på Meny og 6 x 1,5 liter Coca Cola til 59,80 (6,64 pr liter) hos Extra.

Resten av “tilbudene” er lite å rope hurra for. For ordens skyld minner vi om at Toro produkter innenfor pose, suppe og gryte er billigere enn normalt hos lavpriskjedene.

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Kiwi – det er sjelden en kjede er så tett på våre grønne priser som denne uken. Kun kr. 100,- å spare på å lete etter våre beste priser, og da anbefaler vi å heller handle alt på Kiwi. 

Det er kr. 305,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette 24% i mulige besparelser forutsatt at du velger de dyreste varene i testen.

Forskjellen mellom dyreste butikk (Meny) og billigste butikk (Kiwi) er denne uken på kr. 167. Ukens tilbudsvarer vil kunne spare deg for kr. 200,- denne uken (5 x Big One classic hos Spar).

Ukens beste tilbudsavis:

Vi vurderer tilbudsavisene etter 2 kriterier: pris og presentasjon. En god tilbudsavis skal både inneholde gode kjøp – og ikke minst – du skal få lyst til å handle produktene. Vann i munnen er et sikkert tegn på en appetittvekkende reklame.

Ukens vinner er Spar. Bildene av maten er appetittvekkende, og hele avisen holder god kvalitet. Tilbudene er også ukens beste med Big One pizza til kr. 29,90, 4 brus til 59,90 og Beef Jerky til kr. 24,90.

Ukens taper gav seg nesten selv.

Obs åpner avisen med en blanding av ullundertøy, stekepanne, søppelbøtte OG matvarer som pizza og kjøttdeig. Ullundertøy og pizza må aldri plasseres på samme side! Tilbudene var heller ikke spesielt imponerende, men vi trekker frem 3 for 2 på Sørlandschips.

Den positive overraskelsen var at Kiwi har kommet tilbake fra østtyskland på 70 tallet. Endelig fantes det reklame for andre produkter enn First price. Vi plasserer Kiwi, Extra, Meny og Rema sammen på bunn denne uken. Magre tilbud og tynne aviser. Alt for mye egne produkter hos Rema til at det kan bli spennende lesning.