# 35: UKENS BESTE KJØP

01. september 2021 Siste innlegg
share

I uke 35 har vi pristestet 46 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens beste tilbudsavis:

Denne ukens tilbudsaviser byr på alt fra gode tilbud og appetittvekkende reklamer til direkte smakløse bilder av kjedenes billigprodukter (egne merker: les First Price o.l.)

Vi er ikke i tvil om at Meny har ukens beste avis. Bildene er delikate og det er tendenser til vann i munnen. Dette er ikke ukjent hos Meny, men når de i tillegg har gode tilbud på både frysepizza, 4 x 1,5 liter Cola og karbonadedeig til kr. 49,90 vinner de enkelt denne uken.

Ukens desidert mest smakløse avis ble Kiwi. Kiwi pumper på med Frist Price produkter der fellesnevneren er at innpakningen er udelikat, fargeløs og intetsigende om innholdet. I kombinasjon med mye hvit bakgrunn mistet vi nesten matlysten.  

Ukens prisvinner:

Ukens vinner ble også denne gang Obs som hadde grønne priser på 16 produkter. Kiwi hadde kun 13 grønne priser noe som holdt til en 4. plass.  

Denne uken finner vi mange priskutt i flere spennende kategorier: posemiddager og sauser fra Toro, 3 for 2 Gilde pålegg og Findus fisk – alle hos Obs. Meny har brus, Grandiosa, Maarud chips og karbonadedeig.

Ukens volumkupp:

Denne uken egner alle produktene seg til lagring – bortsett fra karbonadedeigen – den liker vi å spise samme dag.

Det er verdt å merke seg at flere kjeder nå deltar i en aktiv priskonkurranse.

Vi anbefaler at du fyller opp med Gilde pålegg hos Obs, tar med litt frossenfisk fra Findus – deretter går turen til Meny som byr på brus, Grandiosa, Maarud chips og karbonadedeig. 

Ukens anbefaling:

Denne uken bør du legge hovedhandelen til Obs. Når du har tid svinger du innom Meny – og hvis du vil ha taco har Spar 40% på alt.

Det er kr. 567,- i forskjell på å velge våre grønne priser fremfor de røde denne uken. Prosentvis utgjør dette hele 45% i mulige besparelser.

Dersom du handler alt i samme butikk er det kun mulig å spare kr. 131,- som er forskjellen mellom billigste og dyreste kjede (Obs og Meny).