# 30: UKENS BESTE KJØP

27. juli 2021 Siste innlegg
share

I uke 30 har vi pristestet 45 vanlige dagligvarer. Se listen her (ukens prissammenlikning)

Ukens vinner:

Det er fortsatt sommer og også denne uken er preget av mangelen på gode tilbud.

Kjedene har valgt seg ut brus – der konkurransen fortsetter med de samme prisene vi har sett i flere uker. Problemet med denne “priskrigen” er at de dropper priskonkurranse på andre varer slik at forbrukeren egentlig taper penger på bruskrigen.

Samlet sett ble vinneren denne uken Obs. Obs har tilbud på taco fra Santa Maria og melkesjokolade fra Freia. Disse produktene sikrer Obs en klar seier. Prisene på Obs var kr. 212,- lavere enn testens taper Meny. Obs har også god margin til lavpriskjedene.

 

Ukens volumkupp:

Fokuset hos kjedene er, som nevnt, fortsatt på brus.

Det beste tilbudet på brus er 6 x 1,5 liter Coca Cola uten sukker hos Extra til kr. 59,80,- tett fulgt av 8 x 1,5 liter til kr. 79,80 hos Obs. Priskrigen på Coca Cola uten sukker vinnes av Extra med 1 øre billigere pr liter enn Obs.

Spar har for øvrig tilbud på valgfri 1,5 liter brus x 4 til kr. 59,90.

Øvrige volumtilbud finnes hos Obs som selger 5 melkesjokoladeplater fra Freia for kr. 100,- og har 40% på tacoprodukter fra Santa Maria.

Ukens anbefaling:

Det er lite å rope hurra for denne uken, men Obs utpeker seg som en klar vinner med billigst handlekurv og reelle tilbud på andre produkter enn brus.

Ukens anbefaling er følgende volumprodukter hos Obs: brus, taco og sjokolade. Unngå Meny om du er prisbevisst.