Om Enhver.no

Visjon: Å gi kunnskap til en billigere og bedre dagligvarehandel

Enhver.no er en side for forbrukerne. Vi skal gi pålitelig prisinformasjon med god dokumentasjon. Vi ønsker å være en relevant formidler av dagligvarepriser, og vil at statistikken vi publiserer skal hjelpe forbrukerne til å gjøre det riktige valget når handlekurven skal fylles.

Slik foregår prisoppdateringen:

Prisene blir innhentet ulike steder i landet, fortrinnsvis litt større byer.

All logging av priser skjer uanmeldt og anonymt. Kassalappen blir brukt som grunnlag for statistikken. De gangene varen er utsolgt, er det prisen på etiketten som brukes.

Litt praktisk informasjon:

  • Vi sammenligner prisen vi må betale i kassen.
  • Vi hensyntar ikke fordeler som kan tre i kraft gjennom medlemsskap (om man får 1% utbytte et år senere til eksempel) eller lignende.
  • Vi har gode systemer til å kvalitetssikre at tallene som publiseres på enhver.no er korrekte, men alle prisene blir lagt inn manuelt og vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Bruk av vår statistikk

All statistikk som publiseres på enhver.no eies av Divida AS.

Det er fullt mulig å inngå en lisensbasert avtale med oss for bruk av statistikken til f.eks. markedsføring, presse, internbruk o.l. Vi kan også gjennomføre prissammenligninger og andre prisjegertjenester på oppdrag hvis det er steder/regioner/landsdeler man ønsker å få bedre kunnskaper rundt. Ta kontakt med Tom H. Ystaas, tlf 92 68 13 72, for mer informasjon.

Vår ambisjon er å levere nyttig dagligvareinformasjon. Kom gjerne med tips om temaer/statistikker vi bør ha med for å bli bedre.

Enhver.no:

Henvendelser kan gjøres på post@enhver.no, eller via kontaktskjemaet under.

Kontakt oss